Inspiraatio

Olipa mielessäsi tomaattien tai havupuiden kasvatus, lue inspiraatioartikkeleista lisävinkkejä.

Irtomulta toimitetaan kuorma-autolla

Miten tilaus ja toimitus etenee ostotoimenpiteen jälkeen?

Tilausta tehdessäsi lopuksi esität toiveen toimituspäivästä ja ajasta. Parhaimmillaan pystymme toimittamaan jopa 1-3 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Kun tilaus on multa-asemalla tallennettu toimitusjärjestelmään, myyjämme vahvistaa asiakkaalle toimituspäivän ja tiedon tuleeko kuorma aamu- vai ilta-päivän aikana.

Jos tilauksen lisätiedoissa kerrot, että toivot kuljettajalta soittoa ennen kuorman saapumista, niin puhelu tulee kuorman lähtiessä multa-asemalta tilauksella annettuun puhelinnumeroon.

Multakuorman toimitus kuorma-autolla.

Multakuorma toimitetaan aina isolla, siis tarkoitan ISOLLA kuorma-autolla. On asiakkaan vastuulla varmistaa, että purkupaikka sopii raskaalle kalustolle – eli kestää kaluston ja kuorman yhteispainon.

Kuorman saapuessa on hyvä jos paikanpäällä on joku vastaanottamassa kuormaa. Vaihtoehtoisesti voit olla puhelimitse tavoitettavissa, jotta kuljettaja voi tarvittaessa varmistaa kippaukseen liittyviä asioita.

Merkitse kippauspaikka selvästi esim. kyltillä tai pressulla. Hyvä vaihtoehto on myös merkitä paikka spray-maalilla maahan maalaten. Turhista käynneistä joilla kuormaa ei voitu kipata veloitetaan aina rahti. Toimitukseen kannattaa siis valmistautua.

Kippaus kasalle käynnissä. Lava nousee korkealle kipatessa ja tarvitsee tilaa yläpuolella.