Koivuklapi - polttopuut suursäkissä

80,00 

“yksi heittomotti” = 1m3 suursäkki
Tilaa nyt polttopuut talven varalle! Koneellisesti kuivattua 33-35 cm pituista puhdasta kotimaista koivuklapia suursäkissä, toimitettuna suoraan kotiisi tietenkin.

38 varastossa

Koivu on suosittu polttopuu, ei vain kotimaisuutensa vuoksi, vaan koska se myös syttyy helposti. Koivun puuaines on kotimaisista puulajeista tihein ja siksi tilavuuteensa nähden sen lämpöarvo on paras.

Koivu sopii hyvin myös leivinuunien, varaavien takkojen ja avotakkojen lämmitykseen.

Tuotteet toimitetaan antamaasi osoitteeseen nosturiautolla, joka ulottaa jopa 15 metrin päähän. Voit myös noutaa polttopuut suursäkeissä Vantaan toimipisteestämme. Ajo-ohjeet saat täältä.

Lue lisää noutomyynnistä.

Tuotekuvaus
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Käyttöohjeet
Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Suursäkki on kätevä tapa tilata irtotuotteita pienemmissä erissä.

Säkki nostetaan kuljetusautosta nosturilla merkitsemääsi paikkaan. Tuote on säkissä helppo suojata mm. vesisateelta. Samaan tilaukseen voit yhdistellä eri tuotteita, kuten multaa ja kuorikatetta.

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Keltaiset kumisaappaat, lapio ja multainen maa

Kuinka lasken mullan tarpeen, ja miten noudan sen?

Mullan tarpeeseen vaikuttavia asioita ovat istutettavat lajikkeet, maapohja ja mullan tiivistymiskerroin. Ennen mullan tarpeen laskemista pitää siis olla tiedossa, mitä ollaan istuttamassa ja millaiselle pohjalle sekä mitä multaa valitut kasvit tarvitsevat.

Lue Lisää