fbpx
Valitse paras multa nurmikollesi ja kasvimaallesi
Puutarhan yleismulta

Meidän Talo-lehden multatestin voittaja, lannoitettu ja kalkittu levitysvalmis irtomulta.

Torpanpiha® -multa on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu nurmikoiden ja istutusalueiden sekä kasvimaan perustamiseen ja korjaamiseen. Rikkaruohoton ja ravinteikas multa on parasta mitä voit kasveillesi antaa, ja puhtautensa vuoksi se on myös hyötykasveille turvallinen valinta.

Torpanpiha® -multa on valmistettu sekoittamalla hietamoreenia, tummaa turvetta ja savea. Seos seulotaan ja siihen lisätään lannoitteet ja kalkki.

Tuotekuvaus:

Kivennäismaapitoinen kalkittu, lannoitettu ja seulottu levitysvalmis yleiskasvualusta. Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta ja saveksesta ja seulontatavoite on alle 30 mm.

Käyttökohteet:

Kasvualusta on tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu nurmikoiden ja istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen.

Tiivistyminen:

Tuote tiivistyy käytössä vajaa 17 % verrattuna irtotavaran toimitustilavuuteen. Irtotavaraa on syytä tilata vähintään 20 % lopullista tilavuutta enemmän. Laskurimme huomioi tämän jo laskukaavassa.

Käyttöohjeet:

Tuote sopii sellaisenaan kasvualustaksi, jota voi levittää kunnostetun pohjamaan päälle. Tarkkoja ohjeita pohjamaan kunnostamiseen ja kasvikohtaisiin vaatimuksiin löytyy puu­tarhakirjallisuudesta. Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa tai kalkita ylei­simpiä kasvilajeja ja nurmikkoa varten. Seokseen lisätty hidasvaikutteinen typpilannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensimmäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoi­tolannoitetaan ja -kalkitaan tavanomaisesti.

Toimitus:

Irtotavarana autokuormittain, noudettuna tai toimitettuna.


Lataa tästä tuotekortti