Kaakaokuorikate - suursäkissä

245,00 

Tyylikäs ja ravinteikas kate ruusupenkkiin, rhodoille ja perennoille.

Luonnonmukainen kaakaokuori on erittäin suosittu ja tyylikäs kateratkaisu ruusuille, perennoille, pensaille, hedelmäpuille, keittiöpuutarhaan tai vaikka kukkaruukkuun katteeksi. Alhaisen pH:n takia se soveltuu myös erittäin hyvin alppiruusuille (Rhododendron). Kaakao-kate on optimaalinen valinta esim. perennapenkkiin.

Tuotekuvaus
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Käyttöohjeet
Levitetään vain 2 cm paksuudelta ja kastellaan reilusti.
Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Säkkituotteita voi tilata kuljetuksella pienemmissä erissä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Irtomulta toimitetaan kuorma-autolla

Miten tilaus ja toimitus etenee ostotoimenpiteen jälkeen? Tilausta tehdessäsi lopuksi esität toiveen toimituspäivästä ja ajasta. Parhaimmillaan pystymme toimittamaan jopa 1-3 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Kun tilaus

Lue Lisää

Helpot ohjeet ämpäriperunoille

Perinteisen perunoiden peltoviljelyn haastaa ämpärikasvatus, jonka  avulla  perunaa  voidaan mainiosti kasvattaa myös kaupunkilaiskodin parvekkeella tai vaikkapa kerrostalon pihalla. Ämpärikasvatuksessa aikaiset lajikkeet tuottavat syötävän kokoisia perunoita

Lue Lisää

Nurmikon perusteellinen keväthuolto

Nurmikon hyvinvointi näkyy sen kasvussa. Jotta viheriösi kukoistaa tänäkin kesänä kannattaa sille tehdä muutama huoltotoimenpide. Huhti-toukokuu on otollinen aika nurmikon hoidolle. Miten nurmikkoa sitten huolletaan? 

Lue Lisää