Niittymulta

Vähäravinteinen ja karu Torpanpiha® Niittymulta on kehitelty erityisesti luonnonmukaisten kuivien niittyjen perustamiseen.

Eroon nurmikon leikkuusta ja elintilaa pölyttäjille kukkaniityllä? Erityisesti laajemmilla pinta-aloilla ja paahteisilla paikoilla yksityispihojen trendi on huolettomammin kasvavat ja kukkivat niitypihat.

Torpanpiha® Niittymulta on kivennäismaapitoinen, seulottu, levitysvalmis, hapan kasvualusta kohteisiin, joissa pH- ja lannoitustason tulee olla alhainen. Niitymulta on vähäravinteinen ja karu, ja se on kehitelty erityisesti luonnonmukaisille kuiville niityille.

Paljon kysytty tuote – Saatavilla verkkokaupasta kesällä 2021!

Tällä hetkellä tilattavissa puhelimitse 020 759 0452 tai 020759 0455 ja sähköpostilla: verkkokauppa@torpanpiha.fi

Tuotekuvaus
Torpanpiha® Niittymulta on kivennäismaapitoinen, seulottu,
vähäravinteinen ja karu, levitysvalmis, hapan kasvualusta kohteisiin, joissa pH- ja lannoitustason tulee olla alhainen. Tuote soveltuu erinomaisesti luonnonmukaisille kuiville niityille.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Torpanpiha® Niittymulta soveltuu erinomaisesti luonnonmukaisille kuiville niityille. Erilaisen kasvupaikan mukaiset niittysiemenseokset sopivat tälle kasvualustalle. Varmista siemenseosta ostaessasi millainen paahteisen tai varjoisemman alueen seos sopii kohteeseesi.
Huomioitavaa
Tuote tiivistyy asennettaessa n. 17 %. Irtotavaraa on syytä tilata vähintään 20 % lopullista tilavuutta enemmän.
Käyttöohjeet
Kasvualusta on tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi
altistaa kasvualustan tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille.

Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa eikä kalkita yleisimpiä kasvilajeja varten. Ei vaadi hoitolannoitusta eikä –kalkitusta.
Tuotearviot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Niittymulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Tee tilaus

Laske tai valitse tarvitsemasi määrä ja tee tilaus

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Irtomulta toimitetaan kuorma-autolla

Multakuorma verkkokauppa oston jälkeen, miten tilaus ja toimitus etenee? Tilausta tehdessäsi kassalla on kohta jossa kysytään toivetta toimituspäivästä ja ajasta. Parhaimmillaan pystymme toimittamaan jopa 1-3

Lue Lisää