Inspiraatio

Apua mullan valintaan, pihaprojekteihin ja kasvien parempaan kasvuun inspiraatioartikkelista.

Irtomulta toimitetaan kuorma-autolla

Multakuorma verkkokauppa oston jälkeen, miten tilaus ja toimitus etenee?

Tilausta tehdessäsi kassalla on kohta jossa kysytään toivetta toimituspäivästä ja ajasta. Parhaimmillaan pystymme toimittamaan jopa 1-3 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Toimituspäivä ja -aka vahvistuu kun tilaus multa-asemalla tallennetaan toimitusjärjestelmään. Jos toimitus jostain syystä ei onnistuisikaan toivomanasi ajankohtana, saat siitä sähköpostilla tiedon ja ehdotukset seuraavasta mahdollisesta ajasta.

Voit myös tilauksen lisätiedoissa kertoa, että toivot kuljettajalta soittoa ennen kuorman saapumista. Tällöin kuljettaja soittaa sinulle tilauksella antamaasi puhelinnumeroon, kun lähtee kuorman kanssa multa-asemalta.

Multakuorman toimitus kuorma-autolla.

Multakuorma toimitetaan aina isolla, siis tarkoitan ISOLLA kuorma-autolla. On vastuullasi varmistaa, että purkupaikka sopii raskaalle kalustolle – eli kestää kaluston ja kuorman yhteispainon.

ToimitustapaMitä se tarkoittaa?Paljonko kuormaan mahtuu?
KasettikuormaKasettiautoksi sanotaan kuorma-autoa, jonka päällä on lava ja perässä perävaunu.19-45 m3
NuppikuormaNuppikuorma tarkoittaa kuorma-autoa ilman perävaunua.6-18 m3
KouratoimitusKuorma-auto, jossa on kauhanostimella eli “kouralla” varustettu lava.15 m3
SäkkitoimitusSuursäkit toimitetaan nosturiautolla, ja nostetaan lavalta asiakkaan toivomaan paikkaan. Puomi ylettää n. 8 metrin päähän autosta.1-10 m3

Multakuorman saapuessa on hyvä jos paikanpäällä on joku vastaanottamassa kuormaa. Vaihtoehtoisesti voit olla puhelimitse tavoitettavissa, jotta kuljettaja voi tarvittaessa varmistaa kippaukseen liittyviä yksityiskohtia.

Merkitse kippauspaikka selvästi esim. kyltillä tai pressulla. Hyvä vaihtoehto on myös merkitä paikka spray-maalilla maahan maalaten. Turhista käynneistä, joilla kuormaa ei voitu kipata, veloitetaan aina rahti. Toimitukseen kannattaa siis valmistautua hyvin.

Kippaus kasalle käynnissä. Lava nousee korkealle kipatessa ja tarvitsee tilaa yläpuolella.

Tutustu tuotteisiimme täältä ja tilaa multakuorma kotiisi.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Metsäisen puutarhan viimeinen silaus kuorikatteella

Mihin ja miten kuorikatetta käytetään?

Puutarhan syystyöt: istutukset, kasvien hoito ja maan syyssiivous