Parasta multaa
sinun puutarhallesi

Tilaa multaa ja kuorikatetta toimitettuna kotiisi

Toimitamme kuorman kotiisi jopa 1-3 vrk kuluessa tilauksesta. Irtotuotteita 6-18m3 erä toimitetaan nuppikuormana, eli kuorma-auton lavalla. Suuremmat kuormat 40 m3 saakka toimitetaan kasettiautolla, eli toinen lavallinen peräkärryssä kuorma-auton perässä. Pienempiä eriä voit tilata kätevissä kuution suursäkeissä. Voit myös noutaa multaa ja kuorikatetta peräkärryllä suoraan multa-asemiltamme. Lue lisää Noutomyynistä.

Irtotuotteet

Suodata tuotteet käyttökohteen mukaan

Puutarhan yleismulta

Torpanpiha® Puutarhan Yleismulta on erinomainen tuote nurmikon perustamiseen ja siirtonurmen alle. Se soveltuu hyvin myös istutusalueiden ja kasvimaan perustamiseen ja korjaamiseen.

Lue lisää ja tilaa

Havupuumulta

Havupuille ja -pensaille, sekä rodoille sopiva Torpanpiha® Havupuumulta on kevyesti lannoitettu ja levitysvalmis, kalkitsematon kasvualusta. Tuote on suunniteltu happaman maan kasveille.

Lue lisää ja tilaa

Kuorikate, mänty

Männynkuorikatteemme on punertavaa ja sopii erinomaisesti puutarhaasi kaikkiin kohteisiin. Kaunis männynkuori viimeistelee paraatipaikalla olevat istutukset ja luo huolitellun ilmeen koko puutarhallesi.

Lue lisää ja tilaa

Säkkituotteet

Suodata tuotteet käyttökohteen mukaan

Kuorikate, mänty – suursäkissä

1000L suursäkki = 1m3

Männystä peräisin oleva kuorikate on punertavaa ja sopii erinomaisesti puutarhaasi kaikkiin kohteisiin. Kaunis männynkuori viimeistelee paraatipaikalla olevat istutukset ja luo huolitellun ilmeen koko puutarhallesi.

Lue lisää ja tilaa

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!