Toimitustavat

Oikea toimitustapa juuri sinulle

Tarjoamme erilaisia tomitustapoja löytääksemme parhaan vaihtoehdon asiakaskohtaisesti.

KOURA-AUTO

Koura-auto on hyvä valinta toimitukselle, mikäli tuotteen kippaamiselle ei ole tilaa pihassa. Koura-autolla maa-ainekset saadaan nostettua suoraan oikeaan paikkaan. Koura-auto on myös avuksi, jos maa-ainekset pitää saada nostettua esimerkiksi aidan yli tai pihalla on isoja korkoeroja. Koura-auto pystyy myös levittämään esimerkiksi kuorikatteen suoraan pensasaidalle, jolloin asiakkaalle jää vähemmän levitys työtä. Hintaan kuuluu maksimissaan tunnin levitystyö. Mikäli kohde on haastavampi, ota yhteyttä ja sovitaan riittävä levitysaika ja hinta. Katso videolta kuinka kätevästi koura-auto levittää kuorikatteet pihan eri alueisiin. 

HIAB-AUTO

Hiab- autolla toimitetaan säkkituotteet. Säkit saadaan toimituksen yhteydessä nostettua asiakkaan toivomaan paikkaan. Säkkituotteet ovat oiva valinta, jos tilaa on vähän ja halutaan mahdollisimman vähän sotkua.

NUPPIAUTO

Nuppiautolla toimitetaan kuormat 6 kuutiosta noin 20 kuutioon. Nuppiauto kippaa tuotteen asiakkaan toivomaan kohtaan.

KASETTIAUTO

Kasettiauto koostuu kuorma-autosta ja sen perässä olevasta perävaunusta. Kasettiauto on sopiva toimitus suurille, yli 20 kuution toimituksille (aina 45m3 asti). Kun tuotteet toimitetaan kasettiautolla, jättää kuljettaja perävaunun sopivaan kohtaan, ja käy ensin kippaamassa veturi osan. Sen jälkeen kuljettaja hakee perävaunun laatikon vetoauton lavan sisään, ja käy kippaamassa sen.

Nouto peräkärryllä

Voit noutaa multasi kätevästi omalla peräkärryllä.