Parasta multaa sinun puutarhallesi

Irtotuotteet

Puutarhan yleismulta

Torpanpiha® Puutarhan Yleismulta on erinomainen tuote nurmikon perustamiseen ja siirtonurmen alle. Se soveltuu hyvin myös istutusalueiden ja kasvimaan perustamiseen ja korjaamiseen.

Havupuumulta

Havupuille ja -pensaille, sekä rodoille sopiva Torpanpiha® Havupuumulta on kevyesti lannoitettu ja levitysvalmis, kalkitsematon kasvualusta. Tuote on suunniteltu happaman maan kasveille.

Istutusmulta Plussa

Puille, pensaille ja vaateliaille perennakasveille sopiva multa on levitysvalmis, lannoitettu ja seulottu Torpanpiha® Istutusmulta PLUSSA.

Kukkamulta Premium (tilaustuote)

Torpanpiha® Kukkamulta Premium on kukkiville kasveille kehitetty multa, joka sopii niin kukkapenkkeihin, istutusaltaisiin, kuin ruukkuihinkin.

Niittymulta

Vähäravinteinen ja karu Torpanpiha® Niittymulta on kehitelty erityisesti luonnonmukaisten kuivien niittyjen perustamiseen.

Säkkituotteet

117,60 

Puutarhan yleismulta – suursäkissä

1000L suursäkki = 1m3 Torpanpiha® Puutarhan Yleismulta on erinomainen tuote nurmikon perustamiseen ja siirtonurmen alle. Se soveltuu hyvin myös istutusalueiden ja kasvimaan perustamiseen ja korjaamiseen.

125,10 

Havupuumulta – suursäkissä (tilaustuote)

1000L suursäkki = 1m3 Torpanpiha® Havupuumulta on kevyesti lannoitettu ja levitysvalmis, kalkitsematon kasvualusta happaman maan kasveille, kuten havupuille ja -pensaille sekä rodoille.

132,55 

Istutusmulta Plussa – suursäkissä

1000L suursäkki = 1m3 Torpanpiha® Istutusmulta Plus on levitysvalmis, lannoitettu ja seulottu seos joka sopii erinomaisesti puille ja pensaille, sekä vaateliaille perennakasveille.

175,00 

Kukkamulta Premium – suursäkissä (tilaustuote)

1000L suursäkki = 1m3 Torpanpiha® Kukkamulta Premium on kukkiville kasveille kehitetty multa, joka sopii niin kukkapenkkeihin, istutusaltaisiin, kuin ruukkuihinkin.

Haluatko hakea tuotteita itse peräkärryllä?

Voit hakea tuotteita myös peräkärryllä noutopisteiltämme. Näin säästyt toimituskuluilta ja voit valita itse parhaan ajankohdan mullan hakemiselle.