Kukkamulta Premium – suursäkissä (tilaustuote)

175,00 

1000L suursäkki = 1m3

Torpanpiha® Kukkamulta Premium on kukkiville kasveille kehitetty multa, joka sopii niin kukkapenkkeihin, istutusaltaisiin, kuin ruukkuihinkin.

Torpanpiha® Kukkamulta Premium on levitysvalmis, kalkittu ja lannoitettu, sekä seulottu kasvualusta. Sen rakenne on ilmavampi ja kevyempi kuin puutarhamullassa. Kukkamulta Premium on myös humuspitoisempaa ja siinä käytetty kivennäisaines on hienojakoisempaa. Tästä syystä Torpanpiha® Kukkamulta Premiumin “käsituntuma” on pehmeämpi. Se mahdollistaa kasveille nopean juurtumisen ja runsaan kukinnan.

Tuotekuvaus
Humuspitoinen kalkittu, lannoitettu ja seulottu levitysvalmis hienojakoinen kasvualusta. Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta ja seulontatavoite on alle 15 mm.

Torpanpiha® Kukkamulta Premium täyttää Viherympäristöliiton suositukset ravinteisuustyypille 1, ”A1 nurmikot, vaateliaat kasvit, rajoitetut kasvualustat”.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Torpanpiha® Kukkamulta Premium on tarkoitettu puutarhan istutuksiin, istutusaltaisiin, ruukkuihin ja astioihin ja on kehitetty erityisesti kukkiville kasveille.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Kukkamulta Premium tiivistyy asennettaessa n. 25 %. Laskurimme huomioi tämän laskukaavassa.
Käyttöohjeet
Torpanpiha® Kukkamulta Premium sopii sellaisenaan kasvualustaksi kukkaistutuksille.

Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa tai kalkita yleisimpiä kasvilajeja varten. Seuraavina kasvukausina hoitolannoitetaan tavanomaisesti. Seokseen lisätty pinnoitettu lämpövaikutteinen ja hallitusti liukeneva lannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensim­mäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoitolannoitetaan ja -kalkitaan tavan­omaisesti.

Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi alentaa kasvualustan ravinnetasoa ja altistaa tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille.
Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Suursäkki on kätevä tapa tilata irtotuotteita pienemmissä erissä.

Säkki nostetaan kuljetusautosta nosturilla merkitsemääsi paikkaan. Tuote on säkissä helppo suojata mm. vesisateelta. Samaan tilaukseen voit yhdistellä eri tuotteita, kuten multaa ja kuorikatetta.

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Keltaiset kumisaappaat, lapio ja multainen maa

Kuinka lasken mullan tarpeen, ja miten noudan sen?

Mullan tarpeeseen vaikuttavia asioita ovat istutettavat lajikkeet, maapohja ja mullan tiivistymiskerroin. Ennen mullan tarpeen laskemista pitää siis olla tiedossa, mitä ollaan istuttamassa ja millaiselle pohjalle sekä mitä multaa valitut kasvit tarvitsevat.

Lue Lisää