Havupuumulta – Peräkärry 1000kg

47,10 

Havupuille ja -pensaille, sekä rodoille sopiva Torpanpiha® Havupuumulta on kevyesti lannoitettu ja levitysvalmis, kalkitsematon kasvualusta. Tuote on suunniteltu happaman maan kasveille.

TORPANPIHA® Havupuumulta on kivennäismaapitoinen seulottu, kalkitsematon ja kevyesti lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta erityisesti happaman kasvualustan vaativille kasveille, kuten havupuille ja rodoille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hallitusti liukenevilla lannoitteilla.

Rikkaruohoton ja ravinteltaan käyttötarkoitukseen sopiva multa on parasta mitä voit kasveillesi antaa. Torpanpiha® Havupuumulta valmistetaan sekoittamalla oikeassa suhteessa hietamoreenia, tummaa turvetta ja savea. Seos seulotaan ja siihen lisätään lannoitteet ja kalkki. Käytämme tuotteen valmistuksessa aina pintamaista puhtaita maa-aineksia, ja jopa 90% käytetyistä kivennäismaa-aineksista on kierrätettyjä lähialueilta.

Tuotekuvaus
Kivennäismaapitoinen, kalkitsematon, kevyesti lannoitettu ja seulottu levitysvalmis kasvualusta. Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta ja saveksesta ja seulontatavoite on alle 30 mm.

Tuote täyttää Viherympäristöliiton 2019 suositukset ravinteisuustyypille 3, ”Karut, kuivat, happamat kasvualustat”.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Seos sopii happaman kasvualustan vaativille puille, pensaille ja perennoille. Multa soveltuu erityisesti istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Tuote tiivistyy käytössä noin 17 % verrattuna irtotavaran toimitustilavuuteen. Irtotavaraa on syytä tilata noin 20 % lopullista tilavuutta enemmän. Laskurimme huomioi tämän jo laskukaavassa.
Käyttöohjeet
Tuote sopii sellaisenaan kasvualustaksi, jota voi levittää kunnostetun pohjamaan päälle.

Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi alentaa kasvualustan ravinnetasoa ja altistaa tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille.

Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa yleisimpiä happaman maan kasvilajeja varten. Seokseen lisätty hidasvaikutteinen typpilannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensim­mäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoitolannoitetaan tavan­omaisesti.
Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Voit maksaa myös noutaessa

Voit myös maksaa ostoksesi suoraan toimipisteissämme Vantaalla ja Espoossa. Maksuvälineenä käy yleisimmät pankki ja luottokortit.

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Keltaiset kumisaappaat, lapio ja multainen maa

Kuinka lasken mullan tarpeen, ja miten noudan sen?

Mullan tarpeeseen vaikuttavia asioita ovat istutettavat lajikkeet, maapohja ja mullan tiivistymiskerroin. Ennen mullan tarpeen laskemista pitää siis olla tiedossa, mitä ollaan istuttamassa ja millaiselle pohjalle sekä mitä multaa valitut kasvit tarvitsevat.

Lue Lisää