Kaakaokuorikate – 50 litran säkki

35,00 

50L säkki
Tyylikäs ja ravinteikas luonnonmukainen kate ruusupenkkiin, rhodoille ja perennoille. Käytetään ohuena vain 2cm kerroksena.

Kaakaokuorikate on luonnonmukainen ja erittäin suosittu, tyylikäs kateratkaisu ruusuille, perennoille, pensaille, hedelmäpuille, keittiöpuutarhaan tai vaikka kukkaruukkuun katteeksi. Alhaisen pH:n takia se soveltuu myös erittäin hyvin alppiruusuille (Rhododendron). Kaakao-kate on optimaalinen valinta esim. perennapenkkiin.

 

Tuotekuvaus
Kaakaohake koostuu hienoista kaakaopavun kuorista. Kaakaopapu on suklaatuotannon raaka-aine Euroopassa. Sen erityisominaisuutena on hyvä tarttuvuus alustalle levitettäessä. Sen ansiosta kuori on huokoista. Se läpäisee veden ja ilman, estäen samanaikaisesti kuoria lentämästä pois.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Kaakaohake sopii kaikkialle puutarhaan ja antaa kauniin taustan kasveille. Sitä voidaan käyttää esim. kukkapenkeissä, pensaiden ja perennojen alla. Se toimii sekä lannoitteena että katteena estämään rikkaruohoja. Jos rikkaruohoja halutaan estää tehokkaammin, tulee käyttää rikkaruohonestomattoa alla, esim. Plantex 68 g. Kaakaohaketta voidaan käyttää myös ulkoruukuissa. Sitä voidaan sekoittaa myös maaperään, jossa se säilyttää paremmin maakosteuden.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Käyttöohjeet
Kaakaohaketta levitetään ainoastaan 2-3 cm alustalleen ja se kastellaan, jolloin kaakaokuoret tarttuvat toisiinsa ja muodostavat yhtenäisen pinnan. Tuote soveltuu erinomaisesti myös kalteville alustoille, koska se ei lähde valumaan.
Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Suursäkki on kätevä tapa tilata irtotuotteita pienemmissä erissä.

Säkki nostetaan kuljetusautosta nosturilla merkitsemääsi paikkaan. Tuote on säkissä helppo suojata mm. vesisateelta. Samaan tilaukseen voit yhdistellä eri tuotteita, kuten multaa ja kuorikatetta.

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Keltaiset kumisaappaat, lapio ja multainen maa

Kuinka lasken mullan tarpeen, ja miten noudan sen?

Mullan tarpeeseen vaikuttavia asioita ovat istutettavat lajikkeet, maapohja ja mullan tiivistymiskerroin. Ennen mullan tarpeen laskemista pitää siis olla tiedossa, mitä ollaan istuttamassa ja millaiselle pohjalle sekä mitä multaa valitut kasvit tarvitsevat.

Lue Lisää