Kivituhka 0/5 – Peräkärry 500kg

45,55 

Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite 0-5 mm. Käytetään pihateiden, polkujen ja parkkialueiden pintakerroksessa.

Noudettavissa peräkärryllä Vantaan tai Espoon toimipisteistä.

Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite 0-5 mm. Käytetään pihateiden, polkujen ja parkkialueiden pintakerroksessa. Käytetään myös pihakivien asennuksessa. Kastelu ja tiivistys antaa parhaan lopputuloksen. Kivituhka on erinomainen, luonnollinen, edullinen, edustava pintamateriaali sellaisenaan pihateiden, polkujen, kulkureittien, ajoväylien pintakerroksessa. Tiivistä kastelemalla ja saat kestävän pinnan. Toimii hyvin myös muiden päällysteiden pohjana, jos myöhemmin päättää päällystää esim. pihakivillä.

Tuotekuvaus
Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite, jonka raekoko on 0-5 mm. 
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Pintakerrosmateriaalina mm. pihateille, -poluille, -kulkuväylille, ja pysäköintialueille. Kivituhka sopii myös pihakivien asennuskerrokseen.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Käyttöohjeet
Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Voit maksaa myös noutaessa

Voit myös maksaa ostoksesi suoraan toimipisteissämme Vantaalla ja Espoossa. Maksuvälineenä käy yleisimmät pankki ja luottokortit.

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Keltaiset kumisaappaat, lapio ja multainen maa

Kuinka lasken mullan tarpeen, ja miten noudan sen?

Mullan tarpeeseen vaikuttavia asioita ovat istutettavat lajikkeet, maapohja ja mullan tiivistymiskerroin. Ennen mullan tarpeen laskemista pitää siis olla tiedossa, mitä ollaan istuttamassa ja millaiselle pohjalle sekä mitä multaa valitut kasvit tarvitsevat.

Lue Lisää