Kivituhka 0/5 - suursäkissä

60,00 

500 kg suursäkki 

Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite 0-5 mm. Käytetään pihateiden, polkujen ja parkkialueiden pintakerroksessa.

Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite 0-5 mm. Käytetään pihateiden, polkujen ja parkkialueiden pintakerroksessa. Käytetään myös pihakivien asennuksessa. Kastelu ja tiivistys antaa parhaan lopputuloksen. Kivituhka on erinomainen, luonnollinen, edullinen, edustava pintamateriaali sellaisenaan pihateiden, polkujen, kulkureittien, ajoväylien pintakerroksessa. Tiivistä kastelemalla ja saat kestävän pinnan. Toimii hyvin myös muiden päällysteiden pohjana, jos myöhemmin päättää päällystää esim. pihakivillä.

Tuotekuvaus
Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite, jonka raekoko on 0-5 mm. 
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Pintakerrosmateriaalina mm. pihateille, -poluille, -kulkuväylille, ja pysäköintialueille. Kivituhka sopii myös pihakivien asennuskerrokseen.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Käyttöohjeet
Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Suursäkki on kätevä tapa tilata irtotuotteita pienemmissä erissä.

Säkki nostetaan kuljetusautosta nosturilla merkitsemääsi paikkaan. Tuote on säkissä helppo suojata mm. vesisateelta. Samaan tilaukseen voit yhdistellä eri tuotteita, kuten multaa ja kuorikatetta.

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Irtomulta toimitetaan kuorma-autolla

Multakuorma verkkokauppa oston jälkeen, miten tilaus ja toimitus etenee? Tilausta tehdessäsi kassalla on kohta jossa kysytään toivetta toimituspäivästä ja ajasta. Parhaimmillaan pystymme toimittamaan jopa 1-3

Lue Lisää