Kivituhka 0/5 – suursäkissä

67,50 

500 kg suursäkki 

Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite 0-5 mm. Käytetään pihateiden, polkujen ja parkkialueiden pintakerroksessa.

Tuote toimitettavissa HIAB-autolla tai noudettavissa peräkärryllä Vantaan sekä Espoon toimipisteistä.

Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite 0-5 mm. Käytetään pihateiden, polkujen ja parkkialueiden pintakerroksessa. Käytetään myös pihakivien asennuksessa. Kastelu ja tiivistys antaa parhaan lopputuloksen. Kivituhka on erinomainen, luonnollinen, edullinen, edustava pintamateriaali sellaisenaan pihateiden, polkujen, kulkureittien, ajoväylien pintakerroksessa. Tiivistä kastelemalla ja saat kestävän pinnan. Toimii hyvin myös muiden päällysteiden pohjana, jos myöhemmin päättää päällystää esim. pihakivillä.

Tuotekuvaus
Hieno kalliosta murskattu kiviaineslajite, jonka raekoko on 0-5 mm. 
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Pintakerrosmateriaalina mm. pihateille, -poluille, -kulkuväylille, ja pysäköintialueille. Kivituhka sopii myös pihakivien asennuskerrokseen.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Käyttöohjeet
Näin tilaat tuotteen toimitettuna

Suursäkki on kätevä tapa tilata irtotuotteita pienemmissä erissä.

Säkki nostetaan kuljetusautosta nosturilla merkitsemääsi paikkaan. Tuote on säkissä helppo suojata mm. vesisateelta. Samaan tilaukseen voit yhdistellä eri tuotteita, kuten multaa ja kuorikatetta.

Inspiroidu

Tutustu tarinoihin ja vinkkeihin!

Keltaiset kumisaappaat, lapio ja multainen maa

Kuinka lasken mullan tarpeen, ja miten noudan sen?

Mullan tarpeeseen vaikuttavia asioita ovat istutettavat lajikkeet, maapohja ja mullan tiivistymiskerroin. Ennen mullan tarpeen laskemista pitää siis olla tiedossa, mitä ollaan istuttamassa ja millaiselle pohjalle sekä mitä multaa valitut kasvit tarvitsevat.

Lue Lisää